Overlijden

Als u of uw partner komt te overlijden, wilt u er zeker van zijn dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële gevolgen. Er is dan tenslotte al genoeg waar u aan moet denken.

In veel gevallen zijn de nabestaandenuitkering van de overheid en de uitkering uit een eventuele pensioenregeling in veel gevallen niet genoeg om van te leven, zoals u of uw partner gewend bent.

Als u bij overlijden wilt dat uw nabestaanden niet met dezelfde hoge lasten achterblijven, kunt u uw leven verzekeren. Er wordt dan een vast bedrag of een af- of oplopend bedrag verzekerd wat bij overlijden van de verzekerde aan de begunstigde zal worden uitgekeerd.

Deze verzekering wordt altijd zonder provisie aangeboden. Dit betekent dat wij hiervoor geen vergoeding krijgen vanuit een bank of verzekeringsmaatschappij. Zo kunnen wij onafhankelijk het product kiezen dat het beste past bij uw wensen en behoeften. U betaalt hiervoor aan ons een vergoeding. Deze wordt vooraf in samenspraak met u vastgesteld en schriftelijk bevestigd.

Zo komt u nooit voor onplezierige verassingen te staan! 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.