Schadeverzekering

Wanneer u meerdere schadeverzekeringen bij ons onderbrengt, dan is het voor u meestal veel voordeliger om voor één van onze service abonnementen te kiezen. U kunt hiermee tot 45% op uw huidige premies besparen! Naast de servicekosten van het abonnement, betaalt u een maandelijkse premie aan de door u gekozen verzekeraar. 

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een schadeverzekering waarbij wij vanuit de verzekeraar worden vergoed voor onze dienstverlening.

Schadeverzekeringen dekken onzekere voorvallen die u via ons kunt verzekeren. Wij inventariseren voor u de risico's, vergelijken de voorwaarden van de verzekeraars, brengen in kaart wat er allemaal gedekt is en welke schades worden uitbetaald. Indien gewenst, kunnen wij ook uw verzekeringen periodiek controleren en de schadebehandeling voor u regelen.

Overzicht verzekeringen
U kunt diverse verzekeringen afsluiten, de meest voorkomende vormen zijn:

Eigen risico
U kunt veelal kiezen voor een eigen risico bij het afsluiten van een verzekering. In dat geval verlaagt u uw premie. Het risico is echter dat u kleine schades zelf dient te betalen.
 
Opstalverzekering
Deze verzekering dekt de in de voorwaarden van de verzekeraar omschreven schade aan de opstal. Zoals bijvoorbeeld uw eigen woning.
 
Inboedelverzekering
Deze verzekering dekt de in de voorwaarden van de verzekeraar omschreven schade aan de inboedel.
 
Aansprakelijkheid
Deze verzekering dekt de in de voorwaarden van de verzekeraar omschreven schade aan anderen (derden).
 
Rechtsbijstandsverzekering
Deze verzekering dekt de in de voorwaarden van de verzekeraar omschreven schade in de rubriek wonen, inkomen, verkeer en/of vermogen.
 
Autoverzekering
Deze verzekering dekt de schade aan uw eigen auto die door u (casco) of door anderen is toegebracht. Schade aan anderen (derden) is gedekt onder de WA-dekking.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.