Verzekeringen

Een goede dekking tegen het laagst denkbare tarief, dat wil iedereen wel. Maar het samenstellen van een betrouwbaar en flexibel verzekeringspakket vraagt om kennis van zaken:
  • Hoe ziet uw huidige verzekeringspakket eruit?
  • Zijn er polissen die elkaar overlappen qua dekking?
  • Zijn er risico’s waar u niet aan heeft gedacht en die makkelijk zijn te verzekeren?
Onafhankelijk
Wij zijn een onafhankelijke assurantieadviseur voor alle bestaande particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij onderhouden contact met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste producten en tarieven. 

Ook voor de afhandeling van schade kunt u rekenen op onze inzet en betrokkenheid in bemiddeling met de verzekeringsmaatschappij.

Lagere maandpremies
Wanneer u meerdere schadeverzekeringen bij ons onderbrengt, dan is het voor u meestal veel voordeliger om voor één van onze service abonnementen te kiezen. U kunt hiermee tot 45% op uw huidige premies besparen! U kunt ook kiezen voor een schadeverzekering waarbij wij vanuit de verzekeraar worden vergoed voor onze dienstverlening.
 
De overige verzekeringen worden altijd zonder provisie aangeboden. Dit betekent dat wij hiervoor geen vergoeding krijgen vanuit een bank of verzekeringsmaatschappij. Zo kunnen wij onafhankelijk het product kiezen dat het beste past bij uw wensen en behoeften. U betaalt hiervoor aan ons een vergoeding. Deze wordt vooraf in samenspraak met u vastgesteld en schriftelijk bevestigd. Zo komt u niet voor onplezierige verrassingen te staan!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!